Gedreven Jamasaki team: Maarten Wolters en An Cox

Over het jamasaki team

Beste ondernemer, wij zijn Maarten Wolters en An Cox van jamasaki. Samen bouwen we al sinds 2000 aan ons eigen ICT consultancy bedrijf en zijn als ondernemerskoppel passioneel bezig met uw IT-noden van morgen. Met een advies op maat en een goede opvolging zorgen wij ervoor dat u altijd op uw technologie kan rekenen – en zelfs typen, printen, ontwerpen of surfen. Als ICT consultant hebben wij één missie: wij lossen het onmiddellijk op, want het moet gewoon werken!

“Wij lossen het onmiddellijk op, want het moet gewoon werken!”

Het gedreven jamasaki-team
Het jamasaki-team bestaat uit een groep ervaren professionals uit de sector. Onze ambitie? KMO’s in een groeiscenario ondersteunen en hun de nodige ICT services aanbieden. Wij weten welke mogelijke ICT-problemen kunnen voorvallen: Nèt wanneer u aan een belangrijke opdracht bezig bent en de deadlines naderen, laat de technologie u in de steek.

Een hoop overbodige stress die de efficiëntie en motivatie van u en uw medewerkers niet ten goede komt. Wij hebben die opgebouwde kennis en ervaring om die problemen te voorkomen, zelfs voor dat u het merkt! 24/7 monitoren wij uw netwerk want de productiviteit van uw medewerkers staat voorop. Maak vandaag nog een afspraak:

Afspraak maken